Tarieven - Topclass Mondzorg

Wist u dat tot de leeftijd van 18 jaar alle tandheelkundige zorg (orthodontie en kroon- en brugwerk uitgezonderd) binnen de verplichte basisverzekering valt? Zonder eigen risico. Tandarts en mondhygiëniste voor kinderen wordt altijd vergoed. Gun uw kind een gezond gebit – het kost u niets!

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen tijdens een behandeling. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code aangevuld en de datum waarop de behandeling is uitgevoerd. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid. Deze tarieven vindt u op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Voor kinderen tot 18 jaar alles, behalve kronen, bruggen en orthodontie. Vergoedingen voor volwassenen vallen bijna allemaal onder een aanvullende verzekering. De ene verzekeraar vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag, de andere biedt een maximale vergoeding per behandeling. Het is aan u om elk jaar te overwegen om tandzorg te verzekeren met een aanvullende verzekering. Wij mogen hier vanuit onze onafhankelijkheid geen adviezen over geven, maar we raden u aan zich eens te verdiepen in de mogelijkheden en wat rekenvoorbeelden te doen, zodat u een goede afweging kunt maken. Een goed startpunt is deze website.

Heeft u geen aanvullende tandartsverzekering heeft, dient u direct na de behandeling in de praktijk met ons af te rekenen, contant of met pin. Heeft u wel een aanvullende verzekering, dan krijgt u een factuur van Informedics.

Ontdek welke vergoedingen binnen de basisverzekering en aanvullende verzekering vallen. Per zorgverzekeraar vindt u hier snel welke vergoedingen door de verzekeraar worden gedekt. Heeft u specifieke vragen over uw zorgverzekering en eventuele vergoedingen? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden voor het plannen van een afspraak

Maandag
08.30 – 17.00 uur
Dinsdag
gesloten
Woensdag
08.30 – 17.00 uur
Donderdag
08.30 – 17.00 uur
Vrijdag
08.30 – 15.00 uur
https://topclassmondzorg.nl/wp-content/uploads/2024/01/logo-header.png

Er is parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand van de praktijk.

Certificering
nvm-mondhygienisten-logo-1
KRT_1-1
logo_1-1
ANT_1
KRT_1 (1)
Sociale mediakanalen

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

Spoedgeval
Afspraak maken
Inschrijven