Topclass mondzorg

Behandelingen

Bij Topclass mondzorg werken we met een deskundig en ervaren professionals. In onze praktijk beschikken we over tandartsen, een parodontoloog, een implantloog, een tandtechnieker en kindertandheelkunde. Zij worden in hun werk ondersteund door mondhygiënisten en tandartsassistentes.

Door ons grote en divers gespecialiseerde team kunt u voor een breed aantal behandelingen bij Topclass mondzorg terecht. Topclass mondzorg  biedt tandheelkunde van hoge kwaliteit met behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke behandeling te bieden in een gastvrije en comfortabele omgeving. Onze patiënten worden altijd als familie verzorgd.

Goede communicatie en korte lijnen tussen de behandelaars en het overige team zorgt ervoor dat wij u de zorg kunnen bieden die u nodig heeft en u met een goed gevoel weer buiten staat.

Behandelingen voor een

gezond gebit

Topclass mondzorg is uitgerust met geavanceerde en moderne apparatuur die u zal helpen om binnen afzienbare tijd weer te genieten van uw gebit. Zo maken we gebruik van de laser en airflow. Deze apparaat zorgt voor een pijnloze behandeling voor gebitsreiniging, tandvleesbehandeling en gevoelige tanden. Door de constante bijscholing van ons team op het gebied van tandheelkunde bent u verzekerd van de beste en meest effectieve behandelingen en nazorg.

Topclass mondzorg biedt tandheelkunde van hoge kwaliteit met tandarts behandelingen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke behandeling te bieden in een gastvrije en comfortabele omgeving. Door ons grote en divers gespecialiseerde team kunt u voor een breed aantal behandelingen bij tandheelkundig centrum Kralingen terecht.

Erkende verwijzers
Behandelingen binnen onze praktijk worden met de grootste zorg uitgevoerd. Gaan uw klachten of vragen verder dan onze expertises, dan zijn er veel erkende collega-specialisten met wie wij samenwerken om u de behandeling te geven die u nodig heeft.

Behandelingen

Kom in contact met ons

0880 300 700
info@topclassmondzorg.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u klaar!


  https://topclassmondzorg.nl/wp-content/uploads/2024/01/logo-header.png

  Er is parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand van de praktijk.

  Certificering
  nvm-mondhygienisten-logo-1
  KRT_1-1
  logo_1-1
  ANT_1
  KRT_1 (1)
  Sociale mediakanalen

  Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven