Topclass mondzorg

Nieuw apparatuur

Topclass mondzorg is uitgerust met geavanceerde en moderne apparatuur die u zal helpen om binnen afzienbare tijd weer te genieten van uw gebit. Door de constante bijscholing van ons team op het gebied van tandheelkunde bent u verzekerd van de beste en meest effectieve behandelingen en nazorg.

Moderne apparatuur

voor uw gebit

Airflow

We werken met moderne apparatuur om de beste mondzorg te realiseren. Laser en airflow zijn 2 apparaturen waar we mee werken. Deze airflow zorgt voor een pijnloze behandeling voor gebitreiniging, tandvlees behandeling en gevoelige tanden. De Airflow is een apparaat waar met kracht water uitkomt met hele fijne korreltjes. Het apparaat verwijdert plak en aanslag. Vroeger bestond dit ook al wel, maar waren de korreltjes veel grover. Voorheen kon hierdoor het tandvlees kapot gaan. Ook konden tanden heel gevoelig worden. Nu de poeder in het water heel fijn is, treden er geen beschadigingen meer op. Het is nu zelfs het meest veilige apparaat dat er is. Het kan zelfs op implantaten en onder het tandvlees gebruikt worden. Doordat het de groei van bacteriën verstoord, kan het tandvlees er extra goed door opknappen. Het unieke van ons apparaat is dat we de tempratuur van het water kunnen regelen. Hierdoor heeft u tijdens de behandeling geen last van gevoelige tanden.

Nieuwe vulmateriaal Admira Fusion

Sinds kort maken we van een nieuw soort vulmateriaal van de Duitse fabrikant VOCO GmbH. Met Admira Fusion heeft VOCO het wereldwijd eerste puur keramisch vulmateriaal gepresenteerd, waarbij silliciumoxide zowel voor de vulstof, als de harsmatrix de chemische basis vormt. De Admira Fusion heeft een lage polymarisatie-krimp van 1.25 vol-% en de daarmee verbonden lage krimpstress in vergelijking tot voorgaande vul-composieten.  Hiermee worden problemen zoals een lekkende vulling, of barsten in het tandglazuur beperkt. Admira Fusion is vrij van klassieke monomeren. Het is een biologische witte vulling. We zetten hiermee een goede stap richting een gezondere tandheelkunde. We werken met dit product op aanvraag. U kunt voortijdig aan de behandelaar doorgeven dat u wenst dit gebruik te gebruiken. Gaat dit u meer kosten NEE!  Wij vinden dat iedere patiënt de keuze moet hebben tussen biologisch of niet.

Behandelingen

Kom in contact met ons

0880 300 700
info@topclassmondzorg.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u klaar!


  https://topclassmondzorg.nl/wp-content/uploads/2024/01/logo-header.png

  Er is parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand van de praktijk.

  Certificering
  nvm-mondhygienisten-logo-1
  KRT_1-1
  logo_1-1
  ANT_1
  KRT_1 (1)
  Sociale mediakanalen

  Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven