Tanden bleken

Tanden bleken: veilig en pijnloos

Your smile!

Een mooie lach begint met een mooi en gezond gebit. Daarbij zijn stralende witte tanden natuurlijk onmisbaar. Een geel gebit wordt vaak veroorzaakt door roken, het drinken van koffie, thee, rode wijn, vruchtensappen of koolzuurhoudende dranken. Middelen als tandpasta of whitening-kauwgom werken niet voldoende om deze verkleuring weg te halen. Bent u op zoek naar een behandeling voor witte tanden? Dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Voor een prima prijs leveren wij een mooi resultaat. Belangrijk is dat u met een prachtige lach de praktijk uit loopt.

Het resultaat

Het eindresultaat is afhankelijk van de beginsituatie van uw gebit en is meteen te zien. Door te bleken gaat de “grauwsluier” op de tanden weg en krijgt u een stralende lach.

Na het bleken

Nadat er gebleekt is moet er rekening gehouden worden met eten en drinken om de witte kleur te behouden. Het eetpatroon moet aangepast worden. Dit geld voor alle dagen dat er gebleekt wordt en 48 uur daarna. Wij raden aan om sterk kleurende voeding zoals vruchtenjam, tomatensaus, kruidenthee, rode bietjes etc. even te vermijden.

Beautiful Smile Nederland.nl

Wij beschikken in onze praktijk in Apeldoorn over een revolutionair Bleaching Systeem waarmee Bleaching eindelijk een Fun Experience wordt.
U krijgt heldere, schone tanden zonder schade aan uw glazuur en uw tandvlees, zonder iets te hebben gevoeld, zelfs gevoelige tandhalzen zijn geen belemmering om uw tanden te laten bleachen, en het is zeer comfortabel om te ondergaan.

Dit Bleaching systeem werkt met minder dan 0,1%  Waterstofperoxide en zal hierdoor uitgroeien tot het leidend systeem in de Bleaching wereld.

De prijs is zeer concurrerend, wij bieden het u aan voor € 99,-
Onze assistente maakt graag een afspraak om u de Beautiful Smile Experience te laten ervaren. Belt u haar op 0880 – 300 789 en/of kijk op onze speciale website voor meer informatie: www.beautifulsmilenederland.nl

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH