Topclass mondzorg

Amalgaam-sanering

Amalgaam is een materiaal waar kwik in zit. Het werd vroeger gebruikt om gaatjes in tanden en kiezen mee te vullen. Sinds we weten dat amalgaam uw immuunsysteem kan verstoren wordt dit materiaal niet meer gebruikt. Veel mensen hebben echter nog oude vullingen met amalgaam in hun tanden of kiezen. U herkent deze vullingen aan de zwart/grijze kleur.

Vanuit 30 jaar ervaring met de problematiek van amalgaam, kan ik u vertellen dat iedereen met deze vullingen in zijn tanden en kiezen een verhoogde kwikspiegel in de urine heeft. Of u daar ook last van heeft is een tweede. Dat is zeer persoonlijk. U beslist dus zelf of u de situatie zo laat of dat u er werk van maakt om ze te verwijderen.

Wij kunnen u op een veilige manier van dienst zijn om amalgaam te vervangen door lichaamsvriendelijk keramisch materiaal. Als biologisch tandarts gebruik ik Admira Fusion. Dit materiaal heeft een hele hoge kwaliteit, is heel goed verwerkbaar en bevat geen weekmakers. Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden: 0880-300700 of stuur ons een mail.

Hoe wij u van uw amalgaam bevrijden

Amalgaam wordt met een hard-metalen boor verspaant. Waterkoeling zorgt voor het afkoelen van de warmteontwikkeling. Hierdoor verdampt minder kwik. De verspaande metaaldeeltjes worden afgezogen. Aan de zuigbuis zit de Clean-Up die over uw kies wordt geplaatst. De kwikdampen en het gruis verdwijnen hierdoor effectief in de afzuigbuis. U en de behandelaar hoeven niet bang te zijn voor de kwikdampen. Die zijn weggezogen voordat ze zich kunnen verspreiden. Wij gebruiken bewust geen cofferdam, een rubberlapje. Amalgaamgruis is heel fijn en heel zwaar. Het loopt door het kleinste lek uw mond in en de behandelaar ziet niet dat dit gebeurt. U kunt zo ongemerkt metaalgruis doorslikken.
Wij houden met de Clean-Up en wattenrollen controle over wat er gebeurt en bevrijden u op een veilige wijze van uw amalgaam.

Aanvragen amalgaam-sanering

Als u kiest voor amalgaam sanering of nog vragen heeft over de behandelwijze, kunt u contact met ons opnemen.
Tel: 0880-300 700 of stuur ons een mail

Organen ontgiften van kwik

Om uw lichaam te ontgiften van kwik kunt u Spirulina gebruiken. Dit product is verkrijgbaar bij de drogist. Het is zeer effectief en betaalbaar.

Behandelingen

Kom in contact met ons

0880 300 700
info@topclassmondzorg.nl

Maak een afspraak

Controle, advies of het vullen van een gaatje? We staan voor u klaar!


  https://topclassmondzorg.nl/wp-content/uploads/2024/01/logo-header.png

  Er is parkeergelegenheid voor de deur en het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand van de praktijk.

  Certificering
  nvm-mondhygienisten-logo-1
  KRT_1-1
  logo_1-1
  ANT_1
  KRT_1 (1)
  Sociale mediakanalen

  Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Copyright 2024  Topclass Mondzorg . Alle rechten voorbehouden.

  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven