Snurkbeugels

Snurkbeugel

Anti-snurkbeugels komen steeds meer in de belangstelling. Dat is niet zo gek, want deze beugels voorkomen dat u snurkt en/of last heeft van apneu. U hoeft anderen niet langer uit de slaap te houden en u wordt uitgerust weer wakker.

Waarom snurken we?

Als we slapen ontspannen alle spieren. Uw tong is ook een spier en zit vast aan uw onderkaak. Als de tong ontspant en verslapt kan deze wat terugzakken in de keelholte en blokkeert zo een gedeelte van de luchtweg. Bij het in- en uitademen is daardoor minder ruimte en moet de lucht door een nauwe holte worden geperst. Hierdoor gaat het weefsel in de keelholte trillen en dat maakt het typische snurk-geluid.

Maatwerk: Moses Snurkbeugel

Een anti-snurkbeugel moet lekker zitten en effectief zijn. Daarom kiezen wij voor de Moses snurkbeugel. Deze beugel wordt op maat gemaakt en zorgt direct voor een einde aan uw snurkprobleem. De beugel voorkomt dat uw tong en uw onderkaak tijdens het slapen de luchtweg kunnen afsluiten. De onderkaak wordt door de beugel iets naar voren geduwd, waardoor uw keelholte meer open blijft en u geen last meer heeft van snurken of apneu.

U kunt nu bij ons de Moses snurkbeugel laten aanmeten, neemt u hiervoor contact met ons op. Bel 0880 – 300 700 of stuur ons een mail.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH