Kunst- klikgebitten

Kunstgebit of Klikgebit?

Als het niet langer mogelijk is om met uw eigen tanden of kiezen goed te kunnen kauwen en/of u heeft al veel tanden of kiezen moeten missen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om het probleem op te lossen. Tandarts Bob Overdijk neemt met u de opties door en helpt u bij het maken van de keuze die in uw specifieke geval het beste resultaat geeft.

Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare prothese. Wanneer u tanden en/of kiezen mist, helpt een (gedeeltelijk) kunstgebit u om weer goed te kunnen kauwen en het geeft u een beter uiterlijk.

Een volledig kunstgebit is niet altijd nodig. U kunt wellicht ook kiezen voor een gedeeltelijke protheses. Uw tandarts weet wat u, in uw specifieke geval kunt doen.

Het Klikgebit

Een klikgebit is een prothese die wordt vastgeklikt op implantaten die in uw kaak worden geplaatst. Een klikgebit biedt uitkomst als uw kaak te zeer geslonken is en een kunstgebit geen uitkomst biedt.

Wij zorgen voor een mooie oplossing

Topclass Mondzorg verzorgt het aanmeten, vervaardigen en plaatsen van protheses. Dit zijn o.a. volledige gebitsprotheses (kunstgebit), partiële protheses, frame-protheses en overkappingsprotheses op implantaten (klikgebit).

We werken samen met Excent Tandtechniek voor het mooiste resultaat.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel 0880 – 300 700 of stuur ons een mail.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH