Essence 4 Life

Ongekende doorbraak voor het immuunsysteem!

In een laboratorium in Zwitserland is een paar jaar geleden een revolutionaire ontdekking gedaan waarmee het mogelijk is om 100% van de noodzakelijke voedingsmiddelen in je lichaam op te nemen!

Onze voeding is te arm

Onze voeding is steeds armer aan de noodzakelijke mineralen die onze cellen nodig hebben om ziektes te voorkomen.

De supplementen die tot nu toe verkrijgbaar waren zorgen maar voor geringe aanvulling omdat het lichaam de mineralen niet volledig kan opnemen. Het gevolg is dat het immuunsysteem niet op volle kracht kan werken en we sneller ziek worden.

Optimaliseer uw immuunsysteem

Zeker in deze tijd is het van het grootste belang om uw immuunsysteem van een boost te voorzien en te optimaliseren. Met Essence for Life is dat mogelijk!

Wat is zo bijzonder aan Essence for Life?

Het bijzondere aan Essence for Life:  MYCELATION.

Mycelation is een proces in ons spijsverterings systeem dat er voor zorgt om vettige voedingsstoffen in onze bloedstroom te krijgen, waardoor deze beschikbaar worden voor onze cellen. Dit is voor ons van vitaal belang.

Door het gebruik van Essence for Life producten wordt elke vetmolecuul omhuld met een waterminnend laagje. De vetmolecuul wordt hydrofiel.

Door deze eigenschap kunnen deze noodzakelijke vettige voedingsstoffen nu wél worden opgenomen in de bloedbaan. Voedingsstoffen worden niet meer ongebruikt afgevoerd.

Gepatenteerd product

De Zwitserse uitvinding om van het mycelation proces een gestabiliseerd proces te maken is nog niet eerder door iemand gepresteerd. Op dit proces is een patent gevestigd. Essence for Life is pas sinds begin 2020 actief en zal steeds meer producten lanceren die onze cellen gezond en weerbaar houden.

Hiernaast ziet u afbeeldingen van een jongen met ernstig eczeem. Niets leek te helpen.

 

Gedurende drie weken gebruikte deze jongen de producten van Essence for Life en zijn huid werd weer gaaf.

 

 

 

Meer weten of bestellen?

Voor meer informatie of voor het bestellen van Essence for Life

KLIK HIER

Wil je in contact komen met Raven, de oprichter van Essence for Life? Laat je dan uitnodigen voor een Zoom Meeting. Deze meeting vindt elke dinsdagavond om 20.00 uur plaats. Wil je bij die meeting zijn, klik dan op deze link, vul je emailadres in en vul dit wachtwoord in: 123456

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH