Cosmetisch

Mooie Tanden

Uw gebit is uw visitekaartje. Wij helpen u om uw gebit er stralend en gezond uit te laten zien.

Cosmetische Tandheelkunde is een specialisatie in ons vak waarbij met meestal eenvoudige ingrepen verbluffende resultaten zijn te behalen.

Amalgaamvullingen vervangen

De eerste stap naar een stralend gebit is het vervangen van de grijs/zwarte amalgaamvulling. Amalgaam ontsiert niet alleen uw gebit, maar is ook slecht voor uw gezondheid.

We vervangen amalgaamvullingen door een composiet of glasionomeercement. Deze materialen zijn tandkleurig en vallen daardoor niet op. Uw tanden en/of kiezen zien er weer heel natuurlijk uit.

Lees hier meer

Veilig en Pijnloos tanden bleken

Als u ouder wordt zijn uw tanden misschien niet meer zo wit als u zou willen. Gelukkig is daar snel iets aan te doen. U kunt uw tanden eenvoudig en veilig bij ons laten bleken.

Lees hier meer

Facings

Met bleken kunt u al mooie resultaten bereiken, maar het probleem van de zichtbaarheid van grote vullingen en intense verkleuringen wordt er niet mee opgelost. Meestal kan dit probleem wél worden opgelost door een facing te plaatsen (een soort schildje tegen uw tand).

Met een facing kunnen ook stand-afwijkingen van de tanden worden opgelost.

Lees hier meer

Kronen

Als uw tand of kies teveel is verzwakt om een facing te kunnen plaatsen, dan kunt u kiezen voor een kroon. Een kroon is zeer duurzaam en voorkomt verdere afbraak van uw tand of kies.

Lees hier meer

Waar moet ik voor kiezen?

De indicatie voor amalgaamverwijdering, bleken, facings of kronen is van een aantal factoren afhankelijk. Samen met u bespreken we de beste opties om uw gebit mooier te maken.

Maak een afspraak voor advies via 0880-300700 of stuur ons een mail

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH