BlueM producten

BlueM Producten

De revolutie in mondverzorging

BlueM producten zijn revolutionair als het gaat om mondverzorging. Deze unieke formule heeft talloze mensen geholpen bij het verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen, waaronder parodontitis en peri-implantitis.

Daarnaast zijn BlueM producten de perfecte oplossing voor het in balans houden van de mondflora. Het geheim is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond. Zuurstof speelt een sleutelrol in bijna alle stappen in het proces van wondgenezing.

Het gebruik van BlueM mondverzorging raad ik aan, omdat er veel voorkomende problemen mee kunnen worden verbeterd.

Veel mensen ervaren:

Bloedend tandvlees
Terugtrekkend tandvlees
Ontstekingsgevoeligheid
Wonden of aften in de mond
Slechte adem
Problemen rond implantaten

We helpen mensen met de beste mondverzorgingsproducten en gezonde dagelijkse routines. Wij geloven dat de mond het begin is van het spijsverteringssysteem en daarom essentieel voor uw totale welzijn en gezondheid: een gezonde mond voor een gezond lichaam!

In de medische wetenschap is het al eeuwen bekend dat zuurstof een sleutelrol speelt in bijna elke stap van het wondgenezingsproces. Met die kennis ontwikkelde een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen de blueM-formule. We noemen het oxygen for health. Het geheim van de formule is de langzame afgifte van actieve zuurstof, die onder andere afgegeven wordt door enzymen uit biologische honing.

Poetsen, spoelen en flossen zijn niet genoeg om een gezonde mond te behouden. Vanuit dat oogpunt heeft BlueM een voedingssupplement van hoge kwaliteit ontwikkeld. Niet alleen om  uw dagelijkse mondhygiëne compleet te maken, maar ook om u optimaal voor te bereiden op bijvoorbeeld implantaatchirurgie.

Vraag ons naar de door ons geselecteerde BlueM producten en voedingssupplementen die de gezondheid van uw gebit ondersteunen. Bel 0880 – 300 700 of stuur ons een mail

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH